april 2018

Nieuw in de winkel!

De nieuwe Cortina E-YOYA & de Cortina E-YOYA PLUS staan nu in de winkel. Kom snel een keer een kijkje nemen.  

maart 2018

januari 2018

SKS Airkompressor 12.0

TikX is enthousiast over de SKS Airkompressor 12.0. Met wel 5 jaar garantie op onderdelen komt u met deze pomp niet met een lege band te staan. Deze pomp is zelfs te gebruiken voor autoventielen.   

Ontdek alles over de BERG Buzzy door het kijken van deze video!

Een hele mooie review video over de Berg Buzzy’s skelters.  Niet alleen over het model zelf, maar ook over de veiligheid van Berg Buzzy’s. Welke Buzzy is jouw favoriet? 

Nieuwe modellen 2018 binnen

De nieuwe modellen voor 2018 zijn binnen. Van o.a. de merken Cortina, Victoria, Batavus en nog vele meer!  Kom kijken in de winkel of informeer. 

december 2017

Prettige Feestdagen!!

TIKX wenst U prettige feestdagen en en een gezond 2018!

november 2017

WIJ ZIJN GENOMINEERD!!

Wij zijn genomineerd voor Tweewielerwinkel van het jaar 2018!! Stem op ons via de onderstaande link > of zoek via google op “Tweewielerwinkel van het jaar 2018” En stem op onze winkel. Provincie Noord-Brabant >> Meierijstad >> Tikx Fietsen en accessoires. STEM HIER!

Sinterklaas ook bij TikX

Sint is weer in het land, en is ook bij TikX geland. Daar bezorgde hij pracht en praal en nu kan TikX weer aan de haal. Dus kom snel een keer kijken naar al dat moois, want het zal niet blijven voor een hele lange poos.

oktober 2017

Fiets omgebouwd naar driewieler

Voor een klant hebben wij een Batavus Monaco E-go aangepast naar een driewieler. Nu de fiets is omgebouwd naar een driewieler kan deze klant toch weer zelfstandig de weg op.      

Win een BERG Buzzy skelter!

Wil jij een BERG Buzzy Yellow skelter winnen?? Donderdag 23 november maken we de gelukkige winnaar bekent!! Wat moet je doen? – Like onze Facebook pagina  – Tag 3 vrienden die deze skelter ook willen hebben – Maak kans op deze skelter t.w.v. €99,00!!   BERG Buzzy Yellow helpt bij het trappen en is veel […]

Nieuwe kleur in de winkel

De winkel was klaar voor nieuwe frisse kleuren op de muur. In no time hebben we voor ons gevoel een hele nieuwe winkel.

april 2017

Nieuw in de collectie: BERG sketlers

Nu nieuw in onze collectie! De echte BERG skelters. Al verkrijgbaar voor de allerkleinsten vanaf €99,00. Nieuw in ons assortiment, een ruime keuze aan skelters en accessoires. U bent altijd welkom om een proefrit te komen maken op onze skelters binnen en/of buiten!   Bent u al nieuwsgierig geworden?             […]

Batavus Quip verkozen tot Fiets van het Jaar 2016!

De Batavus Quip is tijdens het Tweewieler Retail Trends congres op 4 april 2016 verkozen tot Fiets van het Jaar 2016.    “Het is Batavus gelukt een trendy fiets te maken voor dagelijks fietsverkeer. De Quip heeft zeer prettige rijeigenschappen. Naast functionaliteit heeft Batavus wederom een statement gemaakt met dit opvallend design voor het urban […]