info heading

info content


Stadsfiets

Stadsfiets

Nederland fietsland! Hoewel we natuurlijk het meeste houden van een mooie fietstocht op een zonnige en windstille dag, pakken we vaak ook de fiets wanneer het regent en stormt. Op ons stalen ros fietsen we stad en land af om boodschappen te doen, naar ons werk te gaan of om op bezoek te gaan bij vrienden en familie.

Het hele jaar fietsplezier

De stadsfiets is de meest voorkomende fiets in Nederland. Dankzij de gesloten kettingkast en een onderhoudsvrij remsysteem, zijn stadsfietsen uitermate geschikt om het hele jaar door te gebruiken. Stadsfietsen zijn beschikbaar in veel verschillende uitvoeringen: met veel of weinig versnellingen, met of zonder bagagedrager, modern of klassiek en in heren- of damesmodel. Er is voor ieder wat wils.

Uitgebreid assortiment stadsfietsen

Kom langs in onze winkel om het uitgebreide assortiment van dichtbij te bekijken. Bij ons vind je fietsen van onder andere de merken Batavus, Gazelle, Sparta, Koga en Cortina. Allemaal A-merken waarbij een goede kwaliteit gegarandeerd is. Ben je op zoek naar een specifieke fiets die niet standaard in ons assortiment zit? Dan bestellen wij hem voor je tegen een zeer voordelige prijs. Bovendien zorgen wij er in de winkel voor dat de fiets volledig naar je lichaam wordt afgesteld, zodat je kunt genieten van optimaal fietsplezier.